Vi arbetar i hela Skåne!

Din byggfirma i skåne

Vi är din byggfirma i Skåne för alla typer av totalentreprenader och byggtjänster. Vi tar oss an alla typer av projekt och arbetar mot privatpersoner såväl som företag och kommuner. Välkommen!

Om oss

BKM Kakel och Bygg Entreprenad är en byggfirma som erbjuder totalentreprenad i Skåne. Med många års erfarenhet och personal med omfattande kompetens inom byggbranschens olika områden erbjuder vi trygga och kompletta lösningar för allt inom bygg, oavsett var i Skåne du befinner dig. 

För oss är det väldigt viktigt att du som kund ska känna dig trygg i ditt val av byggföretag och att din vision ska komma att bli verklighet på ett så enkelt och smidigt sätt som möjligt. Vi lyssnar på dina önskemål och kommer sedan med innovativa förslag och idéer för att tillsammans hitta den bästa lösningen för just ditt projekt. 

Genom hög transparens och öppenhet mot dig som kund och vårt ständiga sökande efter nya innovativa lösningar ser vi till att hela tiden bli ännu bättre och fortsätta leverera resultat som långt överstiger våra kunders förväntningar, gång på gång. Varmt välkommen att kontakta oss redan idag för en kostnadsfri konsultation och offert för ditt projekt. 

Våra byggtjänster

Som byggfirma erbjuder vi alla typer av byggtjänster du kan tänkas behöva hjälp med. Vi åtar oss alla typer av uppdrag, små som stora med samma höga engagemang och entusiasm som kännetecknar vårt företag. Hos oss är alla kunder och projekt välkomna och vi anstränger oss hårt för att leverera resultat som långt överstiger dina förväntningar. Som totalentreprenad tar vi ett helhetsgrepp om ditt projekt så att du slipper anlita en mängd olika aktörer, vilket kan kosta dig onödiga pengar och energi. Genom att istället anlita oss har du all kompetens som behövs för arbetet från ett och samma företag och du kan känna dig trygg med att kvaliteten på projektet kommer vara hög. Våra tjänster inkluderar det allra mesta inom bygg och anläggning och vi hjälper dig med allt från planering till utförande av exempelvis markanläggning eller dränering så att du får en så stabil grund som möjligt till ditt hus. Asfaltering är ytterligare en tjänst som vi erbjuder, när vi asfalterar så använder vi oss av högkvalitativa material och metoder så att det håller under många år. 

Självklart kan vi även hjälpa till med alla typer av renoveringar och andra byggprojekt tack vare vår byggfirmas mångåriga erfarenhet och breda kompetens. Oavsett vilken byggtjänst du väljer att anlita oss för kan du räkna med att vi uppfyller din vision genom att ta den från en idé på ritbordet till verklighet. Även entreprenad och allt annat inom byggarbete är något som vi erbjuder dig som kund. Då vi har stor fokus på kundnöjdhet så lägger vi enormt stor vikt på att projektet ska utföras helt enligt dina önskemål och krav så att du kan känna dig nöjd med resultatet och ditt val av byggfirma i Skåne. För varje projekt kommer vi med kreativa idéer och förslag som vi bollar med dig som beställare för att tillsammans hitta den bästa lösningen för ditt projekt. För oss är det viktigt att du som kund ska bli så nöjd som möjligt, vilket vi uppnår genom vår personliga service, trevliga bemötande och kvalitativa byggservice. Varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag, vi ser fram emot att göra din idé till verklighet, oavsett hur dina specifika behov ser ut. 

vårt arbetssätt som byggfirma inom totalentreprenad

Som byggfirma inom totalentreprenad tar vi ansvar för alla delar av ditt projekt, hela vägen från projektering till
produktion.

Vi tar in kompetenta underentreprenörer vid behov eller ser själva till att utföra samtliga uppgifter som det finns behov av för att slutföra ditt projekt på bästa sätt.

På så sätt slipper du behöva anställa en entreprenör som gjuter grunden, en annan entreprenör som sköter allt gällande snickerier och ytterligare en entreprenör som installerar all elektronik. Detta sparar dig tid, pengar och energi samtidigt som det höjer kvaliteten på projektet.

Du slipper ha separata avtal som du själv behöver hålla koll och du slipper oroa dig för problem då en enda försening från en entreprenör kan leda till att de övriga försenas och att du blir debiterad ändå.

Kontakta oss

Copyright © 2021 totalentreprenadskåne.se